5/23/2014

Модифікований штам старого вірусу "противсіх"

Я голосуватиму за Порошенка тому що, вважаю, що Україні зараз потрібен президент-бізнесмен. Який розуміє як робляться справи і вміє їх робити.

І це дуже добре, що в його біографії повно мутних моментів і темних плям. Його вади відомі всім. Справді, він колись серйозно зганьбився через корупційний скандал, його прізвище у виборчому списку тягнуло рейтинг цього списку вниз, сам він при цьому був на плаву при всіх режимах, і в нього справді непристойно багато грошей, заводи в Росії, бездарна реклама і незрозуміла команда. Але ми також знаємо, що він не кривавий убивця-маніяк, схибнутий на ідеї влади. Ми знаємо, що він вміє домовлятись і знаходити вихід зі складних ситуацій, що в нього є характер і що сьогодні він на боці України, на нашому боці.

Гірше з тими кандидатами, біографії яких наскрізь позитивні, але які реально ніяк окрім як слів себе на проявили, які  вдало піаряться на подвигах інших людей, собі приписуючи чужу звитягу і які швидше за все на гачку в фсб. Адже як тоді пояснити, що люди, які називають себе патріотами, в момент, коли на кону доля держави, продовжують політичну боротьбу, знаючи що в них нема шансів за перемогу, а затягування виборів до другого туру оплачується кров`ю і болем наших людей? 

Фальшивих політиків як і пророків можна розпізнати за овечою шкурою напяленою на їхнє хиже вовче єство. Не дайте себе звести! 

В 2010 голосування "проти всіх" стало першим кроком до розстрілу на Інститутській. І тепер в 2014 чергова епідемія модифікованого штаму під назвою "другий тур" збирає свої жнива.

Час відкинути емоції і включити мозги. Адже інфекція як виявляється - смертельна.