4/11/2014

Відлуння Зустрічі

Хочу поділитись відлуннями зустрічі в Communa.

Оксана Гірчак, яка це все організувала під берндом групи CreArt, виклала десять фотографій з події у Фейсбуці та вКонтакті і в трьох реченнях передала всю ту особливу атмосферу, яка там була: 

"Насправді зустріч була неймовірна і незабутня! Ми говорили власне про те, що нас цікавить та хвилює. І це не була лекція, а справжня дружна розмова!" 

Блогер Ольга Врублевська написала великий і дуже детальний пост сповнений персональних спостережень, який я перечитав вже три рази. Прочитавши ви зрозумієте чому :) 

Зацініть фрагмент:
"Далі ми перейшли до питань від публіки і я теж задала запитання, яке в мене виникло ще під час прочитання книги, адже людина вже наче й не викладач, а досі скеровує свої звернення на студентів і говорить про освіту. Виникає враження, що викладач – не професія, а покликання."

А ось і цілий текст під промовистою назвою "Надзвичайна лекція"

Під дописом Ольги Врублевської, блогер Павло Чайка (редактор Журналу Пробудження) залишив дуже цікавий коментар, який цілком підійде для оптимістичного фіналу:

"Лекція була справді дуже гарна і цікава, дуже було б добре, якби в університетах майбутнього були лекції саме такого формату. І ще приємно, що у моєму рідному місті Лева стільки багато інтелігентної молоді (людей було не так вже й мало). Це говорить про те, що в України точно є майбутнє."