1/16/2014

Сесія понад усе!

Ви зробите дуже правильно, якщо сьогодні і завтра і взагалі наділі залишитесь вдома. Я аплодую такому рішенню. Ви будете  готуватись до іспитів, бо вам треба вчитись, здобувати освіту, адже ви студенти.

Протестувати хай ідуть інші. Для чого вам бути серед них. Я не прийду до вас в лікарню якщо з вами щось станеться і не витягну вас із райвідділу. Краще вам сидіти тихо і не рипатись. І так все життя. 

Ви одержите свій омріяний магістерський диплом. І потім будите шукати роботу за фахом. А обійшовши двадцять п'ять шкіл, ви  згодитесь на посаду менеджера вуличного продажу стартових пакетів і буде розповідати перехожим про переваги нового тарифного плану. І вам будуть досраки всі закони про свободу слова і громадські права та іншу нікому не потрібні фігню.

А ще вам завжди бракувати грошей і ви не відважитесь створити сім'ю, ви не відважитесь народити дітей, і в молодому віці у вас почнуться проблеми зі здоров'ям через неякісну їжу, через сигарети і алкоголь, через депресію, яка підріже вам крила, і ви втратите надію.

І вмираючи ви будете згадувати цей день 16 січня 2014 р. як ви класно готувались до іспиту, як ви класно ставали лайном.