12/05/2012

Інсталяція паузи

Як себе привчити брати паузу, щоб емоції вистигли і щоб раціонально все зважити?

В когось це вроджене, але нам, всім решта в кого ця програма не була інстальована зазамовчуванням потрібно її заінсталювати. Для чого? Переваги очевидні. Менше конфліктів, менше нервів і похмурих думок про майбутнє, більше душевного спокою, більше радості від життя і як наслідок кращі шанси прожити його добре.

Отже три вправи для інсталяції:

1. Коли хтось звертається до вас спробуйте відповідати не одразу. Помовчіть пять секунд, можна і  давдцять пять, але тоді всі вважатимуть вас гальмом. В мовчанні сила. Часто більша ніж в словах.

2. Коли вам телефонують не відповідайте одразу доробіть справу якою зайняті, навіть якщо це розглядання стелі над головою. Найкраще привчити себе відповідати на другий дзвінок, адже якщо людина телефонує вдруге більше шансів, що справа важлива.

3. Коли вмикаєте комп перш, ніж залізти в кантахт чи на торрент зробіть щось корисне для свого навчання. Так, так, звичайно, на торрентах і в кантахтах дуже багато корисного. Угу. Але без жартів, поки ви ще контролюєте час зробіть щось справді важливе для свого розвитку. За вас це ніхто не зможе зробити.