11/05/2012

Революція


В цьому році я багато писав про революцію, ось тут і тут і навіть тут, так це останнє теж на тему революції. Всі хто говорив, що нічого не буде, краще розуміли ситуацію? Можливо, але можливо і ні.

Ок, що зараз треба зробити? Це залежить де ви. Якщо в Києві, то звичайно треба йти під цвк. Потусуйтесь, поспілкуйтесь з людьми. Принесіть теплого чаю в термосі, їжу принесіть, теплий одяг. Там ви одержите значно більше: відчуття, що живете не даремно, що боретесь за своє майбутнє.

Якщо ви в іншому місті, наприклад у Львові, зважте свої плани на тиждень, можливо вас чекає мандрівка.

Самому їхати можна, але це екстрім. Правильно їхати групою. Чим більша група тим більше шансів доїхати. Зв’яжіться зі своїми друзями, всіх кого пам’ятаєте, подзвоніть напишіть месиджі. Гуртуйтесь і готуйтесь.

Вам потрібен одяг, такий щоб не промокав під дощем і щоб вітер його не продував, потрібне тепле і міцне взуття, потрібні медикаменти (антисептики, бинти, пов"язки, знеболююче) потрібен захист на випадок якщо попадете під газ, з рецептом коктелю молотова також бажано ознайомитись, зброю не треба брати з собою, ви ж їдете на мирні протести і потім Київ таке велике місто, там є все необхідне на випадок війни, вам потрібна їжа на добу чи дві, не відомо скільки часу займе дорога, потурбуйтесь щоб у вас був зв’язок (додаткова батарея для мобільного це те що треба).

Революції не робляться спонтанно. Якщо це революція, то вона має сценарій і він реалізується. Коли почнеться масовий виїзд зі Львова, знайте це ваш час.

PS Прошу, поширте це повідомлення.