11/09/2012

6:0




Пам'ятаю дерев'яні лавки стадіону Україна і розфарбовані зеленкою з аптеки прапори, як Карпати тренував Мирон Маркевич і Левко Броварський, і як команда потім вилетіла в першу лігу, а як недавно грала в лізі Європи пам'ятають усі. Чого я не пам'ятаю так це щоб Карпати в когось вигравали 6:0. Ніколи в історії клубу не було такої перемоги.

Карпати перед тим не могли виграти шість матчів підряд. В них виганяли гравців з поля чи не в кожному матчі, іноді по два. В чемпіонаті вони опинились на третьому місці з кінця. І граючи матч на кубок України в другому таймі знову опинились в меншості і пропустили гол. Не знаю чи була в них надія на перемогу. Але в них були фанати. Чотири сектори за воротами заповнені вщерть, знамена, дим і бойовий клич. Карпати зрівняли рахунок, і в додатковому таймі забили переможний гол. Це був перелом. Коли через три дні вони вийшли на гру в чемпіонаті, суперник дістав шість голів у свої ворота.

Кажуть гроші вирішують все, але це не так. Там де людям треба зробити неможливе шанс на успіх зворотно пропорційний до кількості грошей, які людям платять. Найкраще мотивує людей Значення. Відчуття, що твоя боротьба потрібна.